‘Wie nieuwe werelden wil ontdekken,
heeft de moed nodig om de kust uit het oog te verliezen’

Coaching avontuur Zweden

Durf jij het aan? Om een nieuwe wending aan je leven te geven? Om keuzes te maken in je werk of leven die in lijn zijn met wie jij werkelijk bent?

Dit coaching avontuur is een ervaring die je verrijkt in je kijk op jezelf, je leven en je loopbaan. Door je los te maken uit je bestaan en je vaste patronen te verlaten, leer je tijdens deze expeditie vanuit nieuwe perspectieven naar jezelf te kijken. Je ontdekt waar je kracht zit en wat voor jou belangrijk is. Maar ook wat je vasthoudt en wat er voor jou voor nodig is om een volgende stap te kunnen zetten.

Durven doen

Tijdens deze expeditie nemen we je mee naar de ongerepte natuur van Nationaal Park Kosterhavet voor de westkust van Zweden. Je geeft je over aan het spel van de natuur en ontdekt per kajak de onbewoonde eilanden, waar je back to basic gaat en hout zult moeten sprokkelen om vuur te maken. De kalmte of de ruigheid van de zee en de weersomstandigheden laten zich niet voorspellen, en zo ook het verloop van de expeditie niet. Keuzes maken vraagt naast zelfkennis (om te weten welke volgende stap het beste bij je past) ook lef en persoonlijk ondernemerschap. Buiten de gebaande paden staat niets vast en is improviseren eerder regel dan uitzondering. Tijdens deze expeditie neemt ‘durven doen’ dan ook een belangrijke plaats in.

Innerlijk kompas
Wij coachen en begeleiden jou bij het zoeken naar het antwoord op je vraag. Vanuit onze overtuiging dat jij zelf het antwoord op je vraag wel weet, gaan we op een afwisselende en ontspannen manier de diepte in. Hierbij wisselen groepsopdrachten en individuele coaching elkaar af. Nieuwe ervaringen en inzichten brengen je weer in contact met je innerlijk kompas en stellen je in staat om keuzes te maken en je richting te bepalen.

Wat levert het je op?
Tijdens deze expeditie (her)vind jij het houvast in jezelf. Dit betekent dat jij na afloop weet welke koers jij uit wilt zetten. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is het lef om de kust uit het oog te verliezen.

Wil je zelf ervaren hoe verrijkend durven doen is? Neem dan nu contact met ons op!

Veiligheid

Tijdens de reis verplaatsen wij ons per kajak tussen de eilanden. Dit doen we uiteraard niet onvoorbereid. De eerste dag van de expeditie starten wij met een uitgebreide basistraining in kajaktechnieken en veiligheid, verzorgd door ACA gecertificeerde instructeurs. Je leert én ervaart hoe je je kajak bestuurt en hoe je moet handelen als je met je kajak in problemen komt. Zo oefen je onder meer hoe je, als je onverwachts omslaat op zee, uit en weer in je kajak kunt komen. En ook hoe wij elkaar daarbij als groep kunnen assisteren. Je krijgt een standaarduitrusting mee met o.a. neopreenkleding en een zwemvest.
Je hebt geen (zee)kajakervaring nodig om mee te kunnen op deze coachingsreis.

 

Praktische informatie

Voor wie
Voor iedereen die een fundamentele keuze wil kunnen maken in werk of leven.

Aantal deelnemers
Minimaal 8, maximaal 12

Data
In mei/juni 2019 gaat een nieuwe expeditie van start. De data worden zsm gepubliceerd.

Locatie
Nationaal Park Kosterhavet voor de westkust van Zweden.

Kosten
De kosten bedragen € 2.250,00 (exclusief vervoer naar en van Zweden). In de reissom zijn alle lokale reis- en verblijfskosten inbegrepen.

Tip
Veel deelnemers kunnen een deel of het geheel van dit traject vergoed krijgen door hun werkgever. Wellicht is dat ook voor jou mogelijk!

Trainers/opleiders
Richard Krawczak, Gestalttherapeut
Yvonne Kerkhof, Loopbaanprofessional